English

Rombobjörn

Mina programmeringsprojekt

Här är en lista över större och mindre programmeringsprojekt som jag hackar på emellanåt, eller har hackat på en gång i tiden:

Miltergränssnittet för ada
Miltergränssnittet för ada är en bindning till Libmilter, Sendmails gränssnitt för epostfiltrering.
System_Log
System_Log är en adabindning till syslog-funktionerna i Unix.
EAstrings
EAstring är en obegränsad strängtyp för ada som håller reda på teckenkodningar och kodar om strängar automatiskt. Modulen EAstrings ingår i biblioteket Ada Class Library.
Orto
Orto är en kommandoradsparameterhanterare för ada som får kommandoradsparametrar att fungera mer som funktionsparametrar. Orto ingår i biblioteket Ada Class Library.
Comfignat
Comfignat är en gemensam grund för praktisk, kommandoradsstyrd konfigurering av bygget av programvara som byggs med GNAT-verktygen på Unixlika operativsystem.
fedora-gnat-project-common
I mitt arbete med att paketera adabibliotek och -program i Fedora har jag gjort paketet fedora-gnat-project-common med hjälparfiler för adapaket. Det innehåller filer som används av flera adabiblioteks GNAT-projektfiler, samt GNAT-specifika RPM-makron.
Förbättringar av VNC
Jag bidrog en gång med några små förbättringar av VNC.
Magica
Magica är ett kommandoradsprogram som kodar och avkodar data som hexadecimala, decimala, oktala eller binära tal, eller valfri annan bas från 2 till 32. Jag skrev det för att använda i en lek i ett diskussionsforum.

Försedd med IPv6. Giltig XHTML 1.1. Giltig CSS 2.